L’adeu de José Antonio Llamas: el capità es retira

José Antonio Llamas ha comunicat a la UE Sant Andreu que no renovarà el seu contracte perquè ha decidit de retirar-se del futbol.

El Sant Andreu i José Antonio Llamas separen els seus camins després de vuit temporades units i 234 partits defensant la quadribarrada. El capità va comunicar a la plantilla que havia decidit de penjar les botes i es desvincula així del Club, que volia renovar-lo un any més.

Llamas ha explicat els motius que l’han dut a prendre aquesta decisió en una conferència de premsa al Narcís Sala. El capità quadribarrat ha rebut el suport de la família, d’excompanys, de companys actuals i del Club.

Recupereu l’àudio sencer de la conferència de premsa.

Vegeu les declaracions de Llamas recollides a Betevé.

Llamas va aterrar al Narcís Sala l’estiu del 2014, provinent de la SD Huesca. Durant aquestes vuit temporades, ha viscut el descens a Tercera Divisió, quatre PlayOff d’ascens, el triomf a la Copa Catalunya –segona de la història del Sant Andreu– l’any 2019 i l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid d’aquella mateixa temporada 2018/2019. En aquestes vuit temporades, ha marcat set gols.

Capità els dos últims anys, Llamas ha estat un futbolista molt estimat al Club i al vestidor per tots els companys que ha tingut aquests anys. S’ha fet amo de la banda dreta del Narcís Sala i ha estat titular indiscutible per a tots els entrenadors que ha tingut. La seva fortalesa defensiva i la projecció en atac l’han convertit en una peça indispensable pel Sant Andreu. Un jugador que sempre ha tingut el suport de l’afició quadribarrada, que l’ha valorat pel seu compromís, qualitat i professionalitat.

Fora del terreny de joc, Llamas ha estat un futbolista professional de cap a peus i que s’ha cuidat com ningú per a mantenir una bona forma física les últimes temporades de la seva carrera, a més de destacar per la seva humilitat i el seu tracte excel·lent amb tothom. És un exemple de futbolista en majúscules, especialment per a tots els nens i nenes del futbol base.

En aquesta última temporada, el capità ha disputat 2.539 minuts de joc, repartits en 27 jornades de lliga, 2 encontres de Copa RFEF i la primera eliminatòria del PlayOff d’ascens a Segona RFEF contra la UE Olot, l’últim rival a qui s’haurà enfrontat. En el seu últim partit al Narcís Sala, contra la UE Figueres, va marcar el gol decisiu que aplanava la classificació del Sant Andreu pel PlayOff davant l’eufòria de 5.000 quadribarrats que van omplir l’estadi.

La UE Sant Andreu està molt orgullosa de la trajectòria que José Antonio Llamas ha tingut al nostre Club, on sempre tindrà les portes obertes. Moltes gràcies, José, i et desitgem molta sort en la teva nova etapa!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS