Olot – Sant Andreu: primer assalt al PlayOff

El Sant Andreu s’enfronta a l’Olot en la primera eliminatòria del PlayOff d’ascens, demà a les 18:00h a l’estadi Can Rosés de Rubí. Els quadribarrats només es classificaran si guanyen el partit.

Arriba el moment més esperat de l’any. El Sant Andreu disputa el PlayOff d’ascens per tercera temporada consecutiva, i de nou té el hàndicap d’haver de guanyar el partit –en 90 minuts o 120– per a classificar-se per a la següent eliminatòria. En canvi, l’Olot es pot permetre un empat a 120 minuts per a passar la ronda.

El rival, el conjunt de la Garrotxa, arriba a la fase d’ascens com a segon classificat de la lliga. En els dos enfrontaments d’aquesta temporada, l’Olot ha guanyat la partida (0-3 al Narcís Sala i 1-0 a Olot). Els quadribarrats volen que en aquest tercer duel la dinàmica es capgiri i rebran el suport dels andreuencs que animaran l’equip sense parar per a aconseguir-ho.

El partit es disputarà al Municipal de Can Rosés, un camp que planteja dubtes per l’estat de la gespa. Caldrà saber-se adaptar a les condicions del terreny de joc i de l’eliminatòria. Només un signe de la travessa beneficia els quadribarrats, i cal fer-lo valdre.

Molist podrà comptar amb tota la plantilla de cara al partit, mentre que Mandiola té les baixes de Blázquez i Ayala per lesió i el dubte d’Ot Serrano.

UE OLOT – UE SANT ANDREU

Competició: primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona RFEF
Horari: dissabte 7 de maig, a les 18:00h
Estadi: ZEM Can Rosés
Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), assistit per Èric Martín Hernández (Vallès Occidental) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSantAndreuRadio.com, Ràdio Trinijove i La Xarxa i televisions locals

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS