Sergi Vives continuarà al Sant Andreu

Sergi Vives complirà el seu segon any de contracte amb el Sant Andreu i vestirà la quadribarrada la pròxima temporada.

La continuïtat de Sergi Vives al Sant Andreu és un fet. El central del planter, que va signar contracte per dues temporades, formarà part del nou projecte de Xavi Molist de cara a la temporada 2022/2023. La seva competitivitat, la fiabilitat defensiva i el compromís innegociable amb la samarreta l’han convertit en una peça clau del present del Club.

Vives va pujar al primer equip la temporada passada després de passar tota la vida al futbol base andreuenc. A poc a poc, amb treball i constància, ha anat tenint oportunitats i s’ha fet un lloc a l’onze titular durant el tram final de temporada tot i la seva joventut i ser el primer any en el futbol amateur.

Enguany, Sergi Vives ha disputat 20 partits amb el Sant Andreu: 17 de lliga (on ha anotat dos gols), 1 de PlayOff i 2 de Copa Federació. En tota, 1.377 minuts en una primera temporada en què ha guanyat experiència a la categoria.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS