Unificación Bellvitge – Sant Andreu: una final

El Juvenil A del Sant Andreu juga aquest dissabte (18:00h) una final per la permanència davant l’Unificación Bellvitge. 

S’ha de guanyar com sigui. El Sant Andreu necessita treure els tres punts de la Feixa Llarga per continuar amb opcions reals de mantenir la categoria. De fet, una derrota, combinat amb altres resultats, podria fer que l’equip descendís matemàticament al final de la jornada.

Ara, els quadribarrats són quinzens amb 28 punts, a vuit de la salvació (però amb un partit menys) i tan sols queden nou en joc. L’Unificación Bellvitge també s’hi està jugant molt, ja que està una posició per sobre, amb 33 punts.

Les sensacions del Sant Andreu són bones, pel fet que en les darreres jornades ha sabut competir davant tots els equips de la zona alta de la classificació. Si es manté el nivell de joc i competitivitat, la victòria serà més a prop.

Al partit de la primera volta, els andreuencs van guanyar l’Unificación Bellvitge per 3 a 1. Confiem en vosaltres, nois!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS