El Juvenil A del Sant Andreu es va imposar a l’Unificación Bellvitge (2-3) i continua amb opcions de mantenir la categoria.

Era una autèntica final, i el Sant Andreu va complir. Victòria vital a domicili que permet al Sant Andreu continuar viu en la lluita per la permanència. Ara, és a set punts (quatre si comptem la mitja part davant el Cerdanyola que falta jugar i que els quadribarrats guanyaven per 4 a 0) a falta de sis per disputar.

L’equip va sortir molt bé al terreny de joc. Conscients de la importància del duel, els andreuencs van ser millors i al voltant del quart d’hora de joc, Èric Hernández va fer el 0-1. Amb el pas dels minuts, però, els jugadors van fer una petita baixada d’intensitat que va aprofitar l’Unificación Bellvitge per empatar.

A la represa es va mantenir el guió. Domini andreuenc que es va traduir amb un penal sobre Miguel Pérez que ell mateix va transformar. Poc després, el tercer. En una falta lateral, el capità Guillem Trilla va enviar la pilota al fons de la xarxa amb una rematada acrobàtica. Quan el partit fregava el minut 90, els locals van escurçar distàncies al marcador en una jugada on no es va assenyalar una falta prèvia al porter andreuenc Héctor Hurtado.

Finalment, el Sant Andreu va aconseguir mantenir l’avantatge i es va endur tres punts d’or per continuar enganxats en la lluita per la permanència. La setmana vinent, l’equip de Christian Rueda s’enfrontarà al Cornellà.

Fotografia: UE Sant Andreu

Fitxa tècnica

Unificación Bellvitge (2): Eduard Mohedano, Pol Salgado, Pol Castell, Víctor Tablero (Miguel Suarez, 83′), Mario Torres (Rubén Pérez, 78′), Isaac Olmo, Arnau Campos, Víctor Serrano (Enric Saez, 46′), Nil Castell, Daniel Ponz (Alfredo Rojas, 83′), Jonathan Peñalber (Pacheco, 46′).

UE Sant Andreu (3): Héctor Hurtado, David Nogales, Roger Serral, Èric Hernández, Guillem Trilla, Álvaro Martí, Hugo Puertas (Miguel Pérez, 46′, (Dani Lucea, 86′)), Iker Garcia (Alseny Barrie, 81′), Roger Valenzuela (Iker Batista, 67′), Marcos Morales (Martí Alonso, 67′), Pochito.

Gols: 0-1 Èric Hernández (15′). 1-1 Daniel Ponz (30′). 1-2 Miguel Pérez (57′). 1-3 Guillem Trilla (70′). 2-3 Alfredo Rojas (84′).

Àrbitre: Lluis Espallargas. Va amonestar Enric Saez i Nil Soler pels locals i Daniel Lucea, Alseny Barrie i Roger Serral pels visitants. Va expulsar Pochito amb vermella directa.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 31 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat a La Feixa Llarga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS