“Voluntaris UESA”: comissió especial per a la campanya de socis

La UE Sant Andreu ja treballa en la captació de socis per a la temporada 2022/2023 i vol formar un grup de voluntaris per a donar suport logístic al Club. La proposta forma part d’un seguit d’iniciatives per a impulsar la implicació de la massa social amb el Sant Andreu.

Un cop acabada la temporada, el Sant Andreu treballa en la renovació de socis i les noves altes per a fer créixer la massa social del Club. Una de les novetats d’aquesta campanya és la creació de “Voluntaris UESA”, una comissió especial formada que contribueixi al suport logístic necessari per a les accions que es volen dur a terme i que s’explicaran els dies i les setmanes vinents.

No es requerirà cap compromís inassumible. L’objectiu és formar un grup d’entre sis i deu persones, ampliable, que vulguin implicar-se i que puguin donar un suport puntual. Si a més es pot aportar alguna idea o proposta, serà benvinguda i estudiada. A més, es valorarà la continuïtat i l’ampliació d’aquesta comissió quan comenci la temporada per a mantenir la col·laboració i una via més de diàleg entre els socis i el Club.

Les persones interessades a col·laborar poden escriure’ns a premsa@uesantandreu.cat, indicant nom i cognoms, un telèfon de contacte i la seva disponibilitat.

Durant els dies vinents us informarem de més novetats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS