Christian Rueda deixa de ser l’entrenador del Juvenil A

La UE Sant Andreu comunica que Christian Rueda no continuarà com a entrenador del Juvenil A la temporada vinent. Les dues parts han arribat a un acord per a la desvinculació del tècnic.

Christian Rueda deixa de ser entrenador del Juvenil A. Després d’una reunió entre Club i tècnic, s’ha arribat a un acord per a posar punt final a l’etapa del tècnic al Narcís Sala, on era coordinador de futbol 11 i havia estat 3 temporades com a entrenador de futbol base, a l’Infantil A i al Juvenil B.

Rueda va assolir el càrrec al tram final de temporada i ha dirigit un total de 8 partits, aconseguint 3 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Malgrat no aconseguir l’objectiu de la salvació, amb ell a la banqueta s‘ha competit davant rivals de gran nivell i l’equip s’ha mantingut amb opcions de permanència fins la penúltima jornada.

Des de la UE Sant Andreu agraïm a Christian Rueda els serveis prestats i li desitgem sort en el futur.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS