El Sant Andreu incorpora el psicòleg Fernando Díaz al futbol base

La UE Sant Andreu reforça l’estructura del futbol base amb el psicòleg Fernando Díaz, que col·laborarà amb els coordinadors i entrenadors.

Fernando Díaz és la nova peça del futbol base del Sant Andreu. Es tracta d’un psicòleg de l’esport que treballarà amb els entrenadors quadribarrats per a perfeccionar les habilitats de lideratge, comunicació i foment dels valors amb l’objectiu de fer més professional el Club i millorar el rendiment tant als entrenaments com als partits.

Díaz llicenciat en Psicologia i té una àmplia formació en aquest camp. Té un Màster en Coaching i Psicologia personal i un Màster en Psicologia del desenvolupament personal i social, cursats a MasterCursos; un certificat en Psicologia d’alt rendiment esportiu, cursat al Barça Innovation Hub; i un Màster en Psicologia de l’Esport cursat a la UAB, amb post-graus en Psicologia de l’esport en edat escolar i en Psicologia del rendiment.

experiència en Empowering Coaching, la investigació europea universitària més gran que s’ha fet. També ha treballat de manera individualitxada amb jugadors/es de voleibol del FC Barcelona i de la selecció espanyola, en bàsquet formatiu a l’Acadèmia Blume i en la detecció de talents i scouting a Berenguer i Monico SL.

Benvingut!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS