Germán Fassani renova amb el Sant Andreu

El davanter ha acceptat l’oferta de renovació de la UE Sant Andreu i complirà la seva segona temporada al Narcís Sala.

Germán Fassani continuarà una temporada més al Sant Andreu. El futbolista uruguaià ha acceptat l’oferta de renovació del Club i seguirà celebrant els seus gols al Narcís Sala.

Fassani va arribar procedent del Cacereño i ràpidament en l’ariet ofensiu de l’equip. Aquesta temporada ha estat el màxim golejador del Sant Andreu amb catorze gols a la lliga i ha disputat 2.471 minuts repartits en 31 partits. A més, enguany s’ha guanyat l’estima de l’afició quadribarrada pel seu treball, sacrifici, qualitat i compromís amb la samarreta.

Des de la direcció esportiva del Club es destaca la importància d’haver lligat la continuïtat de Fassani de cara a una temporada exigent en què els gols de l’uruguaià tornaran a ser clau pel Sant Andreu. El Club està molt satisfet amb la renovació de Fassani, amb qui esperem poder comptar més anys al Narcís Sala.

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS