Josu Rodríguez, tercer capítol al Sant Andreu

Josu Rodríguez és el novè fitxatge del Sant Andreu. El davanter torna al Narcís Sala i defensarà la quadribarrada de nou en la seva tercera etapa al Club.

Josu Rodríguez (Barcelona, 1990) tornarà a vestir la quadribarrada. El davanter ha signat per un any i complirà la seva tercera etapa a la UE Sant Andreu amb una sisena temporada i ampliarà el nombre de partits jugats amb el Club.

Les dues últimes temporades, Josu ha competit a les files del Terrassa FC, amb qui va aconseguir l’ascens a Segona RFEF. L’última temporada, en aquesta divisió superior, ha disputat 28 partits i ha marcat tres gols. La trajectòria de Josu tamb´é ha transcorregut pel FC Vilafranca, el CE Júpiter, el Cerdanyola FC, el CD Masnou i el CE Europa.

En la seva primera etapa (2012-2014), Josu va jugar dues temporades al Sant Andreu a Segona Divisió B. Va ser un futbolista important, va guanyar-se l’estima de l’afició, va guanyar la Copa Federació el 2013 i va jugar l’eliminatòria de Copa contra l’Atlètic de Madrid el mateix any.

En la segona etapa (2017-2020), Josu va convertir-se en un dels referents en atac del Sant Andreu i un dels màxims golejadors. Va guanyar la Copa Catalunya el 2019, va disputar dos PlayOff d’ascens i també va jugar l’eliminatòria de Copa contra l’Atlètic de Madrid el 2018.

Ben tornat al Narcís Sala, Josu!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS