Juanjo Roldán, nou entrenador del Juvenil A

Juanjo Roldán és el nou entrenador del Juvenil A i pren el timó de l’equip a la Lliga Nacional. Roldán va ser el tècnic del Cadet A la temporada passada, aconseguint una bona posició a la lliga i arribant a la final de la Copa Catalunya.

El nou entrenador del Juvenil A serà Juanjo Roldán. El tècnic, de 30 anys, complirà la seva quarta temporada al Sant Andreu, després d’haver dirigit el Juvenil B, el Cadet B i el Cadet A, i afronta un repte molt exigent de cara a la propera temporada a la Lliga Nacional Juvenil.

El bon paper que el Cadet A va fer el curs 2021-2022 han fet que la coordinació aposti per Roldán. Va aconseguir una meritòria vuitena posició a la lliga i arribar a la final de la Copa Catalunya.

Juanjo Roldán té 16 anys d’experiència dirigint equips. Va començar la seva trajectòria com a entrenador al Montcada i al Mollet. Més tard es va incorporar a la Damm, on hi va estar cinc anys abans d’arribar al Sant Andreu. El nou tècnic del Juvenil A també té passat a la base quadribarrada, ja que hi va jugar durant dos anys en categoria aleví.

El Juvenil A estarà format amb un cos tècnic íntegrament de la casa: Aitor Cordobilla, Arnau Jariod, Carlos Villa i Oriol Jariod acompanyaran a Roldán en aquesta nova etapa. Manel Candalija i Francesc Vives seran els delegats. La pretemporada començarà el 16 d’agost i l’inici de la Lliga Nacional és previst el 25 de setembre.

Des de la UE Sant Andreu desitgem a Juanjo Roldán una temporada plena d’èxits a la banqueta quadribarrada.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS