Carlos Domínguez, nou analista de dades del Sant Andreu

La UE Sant Andreu incorpora un analista de dades per a continuar amb la professionalització de l’estructura esportiva del Club.

La UE Sant Andreu incorpora al cos tècnic la figura de l’analista de dades, que contribuirà a la professionalització que duu a terme el Club. L’elegit és Carlos Domínguez (Barcelona, 1990), que serà l’encarregat d’analitzar i estructurar les dades del primer equip i dels equips rivals per tal que el cos tècnic les pugui utilitzar per al benefici de l’equip.

Domínguez té diversos cursos a la UCAM de Murcia i té amplis coneixements sobre el big data aplicat en el món del futbol, tant a nivell d’anàlisis com d’scouting. La passada temporada va formar part del cos tècnic del Juvenil A de la EE Guineueta.

Benvingut, Carlos!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS