El Sant Andreu millora la seva estructura interna amb la creació d’una direcció esportiva

El Club fa un pas endavant en la seva estructuració interna i crea una direcció esportiva amb la voluntat que sigui permanent.

La UE Sant Andreu ha decidit de crear una direcció esportiva, un òrgan col·legiat que treballi coordinadament i ajudi a prendre les millors decisions possibles en l’àmbit esportiu del Club. Té vocació de permanència i durabilitat, és a dir, de ser independent de l’entrenador que s’assegui a la banqueta cada temporada.

La nova direcció esportiva del Sant Andreu estarà encapçalada per l’entrenador del primer equip masculí, Xavi Molist. En formaran part el vice-president esportiu, Mario Iniesta; el preparador Albert González, que també ha assumit tasques al cos tècnic; i el nou analista de dades, Carlos Domínguez. A més, la direcció esportiva rebrà el suport dels tècnics Joan Suriol i Sergi Pujol.

La direcció esportiva també treballarà estretament amb la direcció del futbol base, en pro de les millors decisions pel Club i tot compartint-hi experiència, anàlisis, expertesa i coneixements.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS