El Sant Andreu, primer club català en entrar al Metavers

El Club entra al CatVers, una iniciativa del CBCat i la Generalitat de Catalunya.

La UE Sant Andreu torna a ser pionera i serà el primer club català esportiu en ser present al Metavers. Es tracta d’un sector totalment en auge, que consisteix en mons virtuals on els humans interactuen i intercanvien experiències mitjançant l’ús d’avatars. És un nou sector on els grans clubs actualment estudien com entrar-hi i on a Catalunya el Sant Andreu serà el primer, un fet històric.

El Club ha arribat a un acord per entrar al CatVers, impulsat pel Centre de Blockchain de Catalunya (CBCat) en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un projecte molt ambiciós a nivell de país, ja que és el primer metavers català, destinat a promoure la cultura catalana, i on el Sant Andreu no podia faltar. Aquest projecte va presentar-se enguany pel vice-president de la Generalitat, Jordi Puigneró.

Diverses institucions, universitats i escoles, entitats sense ànim de lucre, fundacions, mitjans de comunicació i empreses ja s’han adherit al CatVers. En aquest sentit, la UE Sant Andreu també ha fet el pas i es converteix així en el primer club esportiu a ser-hi present.

En els mesos vinents es coneixeran més detalls de les accions relacionades amb aquest projecte. Aquest és un exemple més de com l’esport i les noves tecnologies poden crear sinergies conjuntes per arribar a nous públics.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS