El Sant Andreu recupera el Trofeu Memorial Narcís Sala i el partit de presentació

La UE Sant Andreu tornarà a fer la presentació del primer equip (17h) en el partit contra l’UA Horta el dissabte 3 de setembre (18h). A més, es recuperarà el Trofeu Memorial Narcís Sala.

El Club ha decidit de tornar a convertir un amistós de la pretemporada en el partit de presentació de la plantilla, dues temporades després. El dia elegit és dissabte 3 de setembre, en què els quadribarrats rebran l’Horta al Narcís Sala just una setmana abans que comenci la Lliga.

Així doncs, a les 17:00h es farà la presentació del Sant Andreu i a les 18:00h es jugarà el partit, tal com estava previst. L’entrada serà lliure. La presentació consistirà en la crida un per un dels futbolistes i membres del cos tècnic, a més dels parlaments del capità, l’entrenador i el president i la fotografia oficial de la plantilla.

Es recupera el Memorial Narcís Sala

A més, el Sant Andreu recuperarà el Trofeu Memorial Narcís Sala, amb la intenció que esdevingui el torneig d’estiu del Club. El Club considera important recuperar el Memorial i mantenir-lo cada estiu.

Aquest és el palmarès del Memorial Narcís Sala*:

Campió I edició (1991): Sant Andreu (3-1 vs Lleida)
Campió II edició (1992): Sant Andreu (2-1 vs Palamós)
Campió III edició (1993): Sant Andreu (4-2 vs Martinenc)
Campió IV edició (2014): Sant Andreu (2-1 vs Santfeliuenc)
Campió V edició (2015): Sant Andreu (1-0 vs Martinenc)
Campió VI edició (2017)**: Peralada. Triangular: UESA 0-1 Peralada; Peralada 0-0 Vilassar de Mar i triomf als penals; UESA 1-0 Vilassar de Mar

* Treballem per a documentar si hi ha hagut m´és edicions.

* Inicialment va anunciar-se com a VII edició, però l’any 2016 no va haver-hi trofeu en l’empat a un gol entre el Sant Andreu i el Granollers en el partit de presentació.

Fotografia: Darrera edició del Memorial Narcís Sala. | UE Sant Andreu


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS