La pretemporada començarà el 25 de juliol

El Sant Andreu 2022/2023 arrencarà el 25 de juliol amb la pretemporada, un mes i mig abans que comenci la lliga.

L’entrenador quadribarrat, Xavi Molist, ha fixat el començament de la pretemporada del Sant Andreu pel dilluns 25 de juliol a les 19:00h. Molist i el cos tècnic treballen fa dies en la planificació de diversos partits amistosos durant l’agost perquè l’equip agafi el to físic i competitiu necessari per a encarar la lliga amb totes les garanties.

Hi ha set amistosos tancats, a més de la participació al Torneig d’Històrics la primera setmana d’agost.

Torna la Copa Catalunya

Enguany torna a disputar-se la Copa Catalunya Absoluta. El sorteig va emparellar el Sant Andreu amb la UE Rapitenca en la primera eliminatòria, que es disputarà a la Ràpita. El partit es jugarà el diumenge 7 d’agost o bé dimecres 10, en funció de si els quadribarrats avancen o no a les semifinals del Torneig d’Històrics.

En la segona ronda, el Sant Andreu s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria entre la UE Cornellà i el CE Manresa, i es jugaria el diumenge 14 d’agost a camp contrari. En una hipotètica tercera ronda, els andreuencs rebrien al Narcís Sala, el 21 d’agost, un d’aquests quatre equips: CF Peralada, UE Vilassar de Mar, UE Costa Brava o FE Grama.

Inici de la lliga: 11 de setembre

La lliga començarà l’Onze de Setembre i acabaria el dia de Sant Jordi. Cal recordar que la Tercera RFEF només tindrà setze equips, i per tant trenta jornades. Pel que fa a la promoció d’ascens, enguany es recupera el format de tres eliminatòries amb anada i tornada (les dues primeres entre equips catalans i la tercera contra un equip de la resta de l’estat espanyol), amb ascens directe pel campió de lliga.

Pel que fa a la plantilla, de moment continuen set futbolistes de la temporada passada i hi ha hagut fins ara deu baixes i onze fitxatges per a reforçar el Sant Andreu.

PLANTILLA 2022/2023

Porters: Miguel Ramos i Jaime González
Defenses: Sergi Caballero, Jordi Méndez, Xavi Aparicio, Sergi Vives, Sergio Castillo, Joan Noguera, Genís Blasco i Guillem Pujol
Migcampistes: Carlos Guzmán, Gerard Pouget, Jorge Carreón, Albertito García i Genís Cargol
Davanters: Josu Rodríguez, Germán Fassani i Sergi Arranz

A més, nou juvenils faran la pretemporada amb el primer equip: David Nogales, Guillem Trilla, Iker García, Iker Batista, Álvaro Martí, Marcos Morales, Miguel Pérez, Pochito i Martí Alonso.

També començaran la pretemporada Iker Oltra, ex-juvenil del Girona FC; Izan Reloba, nou central del Juvenil A; Ander Lozano i Mikel Lecumberri, porters del Juvenil A; Arnau Sánchez, porter del Juvenil B i ex-membre del Cadet A sub-campió de la Copa Catalunya.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS