El calendari del Sant Andreu 2022/2023

El Sant Andreu ja coneix el calendari de la temporada vinent, que començarà l’11 de setembre i acabarà el 23 d’abril.

La FCF ha publicat avui el calendari de la Tercera RFEF, que tindrà 16 equips i trenta jornades. El Sant Andreu debutarà l’11 de setembre a domicili contra la UE Tona i tancarà la segona volta el 23 d’abril al camp de la FE Grama. No hi ha previstes jornades intersetmanals i es descansarà el 19 de febrer.

El campió obtindrà l’ascens directe a la Segona RFEF, mentre que els quatre següents classificats disputaran un ‘playoff’ entre ells, a doble partit amb la tornada a l’estadi de l’equip millor classificat, amb pròrroga en cas d’empat al final dels noranta minuts i sense penals. És a dir, si la pròrroga acabés en taules, passaria ronda el club amb millor classificació.

El guanyador d’aquest ‘playoff’ català jugaria una tercera eliminatòria a doble partit contra un equip de la resta de grups de l’estat espanyol. En aquest cas, hi hauria sorteig únic i també penals al final d’una pròrroga. El vencedor obtindria l’ascens a la Segona RFEF.

Aquí podeu consultar el calendari complet de la Tercera RFEF.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS