El Sant Andreu, a semifinals del Torneig d’Històrics

Els quadribarrats superen la fase de grups contra el FC Martinenc i el Cerdanyola FC i jugaran la semifinal dissabte a les 20:00h contra el vencedor del Grup 4: CE Manresa, FE Grama o UA Horta. El Torneig d’Històrics ha homenatjat l’ex-capità quadribarrat José Antonio Llamas. | Fotografies de Judit Andreu.

Debut rodó del Sant Andreu, vigent campió, al Torneig d’Històrics al Municipal del Guinardó. L’equip de Xavi Molist, després d’una setmana i mitja d’entrenaments, ha disputat els primers minuts de la pretemporada contra el FC Martinenc i el Cerdanyola FC en el tradicional triangular del torneig i n’ha marxat amb dues victòries i el passi a semifinals a la butxaca.

Molist ha presentat dos onzes diferents per a rodar tots els jugadors i els juvenils Iker Oltra, Iker Garcia, Pochito i Martí Alonso també han tingut la seva oportunitat. Per part andreuenca, només Carreón, a la recta final de la seva recuperació, i Pau Morer, acabat de renovar i sense entrenaments amb el grup, no han format part de la convocatòria. Els onze fitxatges han debutat en amistós amb la quadribarrada i Sergi Arranz s’ha estrenat com a golejador amb un doblet.

UE Sant Andreu 3-0 FC Martinenc

En el partit que obria la jornada, el Sant Andreu ha derrotat el Martinenc, l’amfitrió del torneig. Sergi Arranz ha obert foc rematant al fons de la xarxa una bona centrada de Josu (3′), que ha sentenciat el partit amb una gran acci´o individual finalitzada amb un xut sec (35′). A les acaballes, Josu ha encarat el porter sol després d’una recuperació i ha cedit la pilota perquè Arranz anotés el doblet (43′).

Durant els quaranta-cinc minuts del partit, Guzmán ha provat fins a tres vegades de sorprendre Roy amb xuts llunyans, sense sort, Genís Cargol ha topat amb el pal (24′) i Pochito s’ha mostrat elèctric i desequilibrant. Pel Martinenc, un parell d’aproximacions que gairebé no han inquietat Jaime. El Sant Andreu ha completat una meitat rodona i s’ha mostrat dominador i eficaç.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Jaime, Caballero, Sergi Vives, Noguera, Pujol, Guzmán, Iker Oltra, Cargol, Josu, Pochito i Arranz.

FC Martinenc (0): Roy, Max, Saro (Natan, 38′), Picolo, Adrià, Oriol, Alseny (Santi, 38′), Alieu (Fabregat, 28′), Juanlu (Suárez, 38′), Óscar (Jan, 38′) i Víctor Fabián.

Gols: 1-0 Arranz (4′), 2-0 Josu (35′), 3-0 Arranz (43′).

Àrbitre: Sr. Ivan Ramos Muñoz, ha amonestat Iker Oltra pel Sant Andreu.

Cerdanyola FC 0-1 UE Sant Andreu

La victòria dels vallesans contra el Martinenc (2-0) convertia l’últim partit en decisiu. El Sant Andreu ha presentat un onze totalment diferent i ha estat dominador, fins al punt d’estar a punt d’avançar-se amb una rematada al pal de Martí Alonso, que ha connectat una bona centrada de Genís Blasco (17′). El Cerdanyola, que necessitava guanyar, gairebé no ha inquietat la porteria quadribarrada.

En el segon tram del partit, els vallesans han fet un pas endavant. Max Marcet ha tirat fora un xut creuat per poc (34′) i el Sant Andreu ha resistit l’empenta del Cerdanyola, especialment a pilota aturada. Al final, Albertito ha decantat la balança rematant una centrada precisa de Jordi Méndez (45′) i ha certificat la classificació dels andreuencs per a les semifinals de dissabte.

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola FC (0): Sergio, Dani Martí, Marc Vicente, Bruno, Padillo, Adam, Édgar, Max, Nils, Sergi i Juanan.

UE Sant Andreu (1): Ramos, Méndez, Aparicio, Castillo, Guillem Trilla, Genís, Pugi, Iker Garcia, Albertito, Martí Alonso i Fassani.

Àrbitre: Sr. Miguel Ángel Moreno Villaécija.

Gol: 0-1 Albertito (45′).

Homenatge a Llamas

El Torneig d’Històrics ha retut homenatge a l’ex-capità del Sant Andreu, José Antonio Llamas, per la seva trajectòria en el futbol català. Llamas va decidir de penjar les botes en acabar la temporada 2021/2022.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS