El Sant Andreu debuta al Torneig d’Històrics

Els quadribarrats afronten els primers amistosos de la pretemporada al Torneig d’Històrics, demà a partir de les 18:00h al Guinardó.

El Sant Andreu 2022/2023 disputarà demà els primers minuts de la pretemporada, després d’una setmana i mitja d’entrenaments. L’equip de Xavi Molist obrirà foc al Grup 3 del Torneig d’Històrics contra el FC Martinenc a les 18:00h al Municipal del Guinardó.

Seran 45 minuts en què els andreuencs començaran a agafar ritme de competició. Posteriorment, la mateixa tarda, el Sant Andreu jugarà 45 minuts més contra el Cerdanyola FC. A les 19:00h, en el cas de perdre el primer partit, o a les 20:00h, en el cas de guanyar-lo.

El primer classificat del grup disputarà les semifinals del torneig dissabte vinent a les 20:00h, contra el vencedor del Grup 4, format pel CE Manresa la FE Grama i la UA Horta). La final és prevista diumenge a les 19:00h.

Així mateix, serà una jornada especial en què el Torneig d’Històrics homenatjarà a l’ex-capità del Sant Andreu, José Antonio Llamas, per la seva trajectòria.

Les entrades pels socis del Sant Andreu tenen un preu de 5 euros i cal presentar el carnet de soci. L’entrada general costa 10 euros.

Fotografia: Imatge d’arxiu del Torneig d’Històrics. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS