L’Històrics s’acaba a semifinals (0-1)

El Sant Andreu ha caigut eliminat a les semifinals del Torneig d’Històrics contra el Manresa. Un gol d’Àlex Sánchez sobre la botzina del descans ha decantat la balança, i els quadribarrats han jugat els últims quinze minuts amb nou per les expulsions de Jordi Méndez i Genís Blasco. | Fotografies de Judit Andreu.

Els quadribarrats han disputat una primera meitat en què els ha costat de crear oportunitats de gol davant un Manresa rocós i sòlid en defensa i que ha tingut més perill que el Sant Andreu. Miguel Ramos, amb un parell de bones intervencions, ha mantingut l’empat al marcador.

El conjunt bagenc, però, s’ha avançat just abans del descans amb un gol d’Àlex Sánchez, que no ha perdonat en l’u contra u contra el porter quadribarrat (45’). Just abans, Caballero ha provat un tir des de fora l’àrea que ha sortit desviat.

A la represa, el domini ha estat del Sant Andreu, però el Manresa ha pogut ampliar l’avantatge. Primer, en una rematada a la sortida d’un córner que ha tret Arranz sota pals (62’). Després, en una rematada a boca de canó, Jaime també ha fet una bona aturada per a mantenir els andreuencs dins el partit (68’).

Els manresans amenaçaven en transicions ràpides després de pèrdues quadribarrades, mentre que els de Xavi Molist bolcava els atacs per la banda dreta. Al minut 73, l’àrbitre ha expulsat Josu i Genís Blasco. Quan el partit agonitzava, Pulido ha blocat una pilota fora l’àrea i ha estat expulsat (82′).

En la recta final, els quadribarrats hi han posat voluntat, però la defensa del Manresa s’ha imposat. El Sant Andreu ha caigut a la semifinal i no podrà defensar el títol demà a la tarda.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Miguel Ramos (Jaime, 46’), Caballero (Méndez, 46’), Sergi Vives (Aparicio, 46’), Castillo (Noguera, 46’), Guillem Trilla (Guzmán, 46’), Pujol (Blasco, 46’), Iker Oltra (Iker Garcia, 46’), Albertito (Cargol, 46’), Morer (Marcos Morales, 62’), Pochito (Josu, 46’) i Fassani (Arranz, 46’)

CE Manresa (1)
: Hèctor (Pulido, 46’), Sureda (Àlex Iglesias, 65’), Àlex Sánchez, Pau Darbra, Cuello (Marc Martínez, 46’), Acedo (Jaume Pascual, 46’), Biel Rodri (Noah, 46’), Javi López (Arnau Manzano, 84′), Pelé, Salva i Moha.

Gol: 0-1 Àlex Sánchez (45′).

Àrbitre: Sr. Juan Manuel Martín Varas, ha amonestat Iker Oltra, Albertito, Aparicio, Morer i Arranz pels andreuencs i Noah i Jaume Pascual pels manresans. Ha expulsat Josu i Genís Blasco al minut 73 i Pulido al minut 82′.

Incidències: partit corresponent a la segona semifinal del XXXVI Torneig d’Històrics, disputat al Municipal del Guinardó.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS