Informació sobre els accessos al Narcís Sala

Aquest diumenge es disputa el primer partit de lliga al Narcís Sala. El Sant Andreu rep a les 18:05h la Pobla de Mafumet i el Club vol posar en coneixement de l’afició informació de servei per tots els duels que l’equip disputi com a local.

Els accessos són els següents per accedir a l’estadi són els següents:

Tribuna: porta 2, carrer Santa Coloma
Lateral: porta 7, carrer Virgili
Gol Nord: porta 3, carrer Santa Coloma

Com a novetat, enguany es llegiran els codis QR a l’entrada de cada porta, per tal de professionalitzar l’entrada als accessos del Narcís Sala. D’altra banda, els sectors estaran delimitats.

Diumenge serà necessari presentar el carnet de soci de la temporada 2022/2023 per a accedir al Narcís Sala. La UE Sant Andreu obrirà les oficines diumenge a les 17:00h, una hora abans que comenci el partit, per a facilitar la recollida als andreuencs que tenen menys marge durant la setmana per a passar a buscar-lo.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS