Juanjo Roldán: “Tinc dos objectius: pujar a Divisió d’Honor i formar jugadors pel primer equip”

Aquest diumenge el Juvenil A disputa el seu primer partit a la Lliga Nacional al camp del Mercantil. A la banqueta, un nou entrenador: Juanjo Roldán. La temporada passada va fer un gran paper amb el Cadet A, i la coordinació ha apostat per ell per fer-se càrrec de l’equip després del descens de Divisió d’Honor.

Enguany té el repte de tornar i parlem amb ell sobre quines sensacions té aquest curs i què significa per ell ser el tècnic del Juvenil A.

A continuació l’entrevista sencera.

Com ha anat la pretemporada?

La pretemporada en general ha estat bastant bé, només hem perdut un partit. Hem competit bé davant altres equips juvenils i també davant primers equips de Segona Catalana. A nivell d’entrenaments els nois han fet un bon mes de preparació, i ja venien entrenats. Avui en dia el primer dia ja pots apretar una mica més. 

Com veus la plantilla?

La base és la que puja del Juvenil B, i després hem completat la plantilla amb incorporacions. És un equip amb molt nivell per la Lliga Nacional. Més tard el temps dirà.

L’any passat, amb el Cadet A, vas fer una gran temporada.

Imagino que en part això ha estat un dels motius pels quals estic a l’equip. Jo estic molt content d’assumir aquest repte juntament amb el meu cos tècnic, som persones molt implicades. 

Quina és la teva experiència com a entrenador?

Jo fa 14 anys que entreno. Vaig començar amb 16 a Montcada, la temporada següent ja vaig agafar cadets al Mollet, on hi vaig estar quatre anys. Vaig tornar a Montcada per agafar el Juvenil A, em va cridar la Damm i allà hi vaig estar 5 temporades, i va ser una experiència molt enriquidora. Més tard ja vaig venir cap aquí, on he estat al Juvenil B, Cadet B, Cadet A i ara el Juvenil A. A més, com a jugador vaig estar-hi els dos anys d’aleví.

Sempre amb la voluntat de formar jugadors.

El meu principal objectiu és formar jugadors. No sé si serà pel primer equip d’aquí, pel d’un altre club… però és el meu principal objectiu com a entrenador -i és el que hauria de ser el de tots-. Si vols competir i no penses en formar jugadors, no competeixes, perquè al final no fas créixer ni l’equip ni el jugador. 

Com juguen els teus equips?

Intentem tractar la pilota el millor possible, ens adaptem bastant al rival, l’estudiem durant la setmana. Fem un pla de partit independent cada setmana. Intentem, sempre que es pugui, tenir la pilota per poder arribar a tenir més ocasions. No perquè jo sigui un somiatruites, sinó perquè crec que tenint la pilota et fa arribar més i millor a l’àrea. I en l’àmbit defensiu, el mateix. Robar el més a dalt possible per tenir-la nosaltres.

Quin és l’objectiu del Sant Andreu aquesat temporada?

Tinc dos objectius clars: pujar a Divisió d’honor, així se m’ha deixat clar des del principi, i jo encantat que sigui així, i formar jugadors pel primer equip.

El primer partit, aquest diumenge al camp del Mercantil.

Serà un partit maco davant d’un equip de futbol base històric. Han fet un molt bon equip i tenen intenció d’estar a dalt, com nosaltres. 

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS