La plantilla del Juvenil A 2022-2023

El Juvenil A del Sant Andreu arrenca aquest cap de setmana una nova temporada a la Lliga Nacional.

L’equip dirigit per Juanjo Roldán és una barreja de jugadors de la base andreuenca amb incorporacions procedents d’altres clubs. Tot plegat, amb l’objectiu de pujar de categoria i continuar formant jugadors que puguin acabar pujant al primer equip.

11 jugadors pugen al Juvenil A després de jugar la temporada passada al Juvenil B: Óscar Manchado, Ander Lozano, Víctor Escobar, Raúl Hurtado, Pol Pariente, Christopher Rancel, Albert Torres, Albert Vicente, Mikel Lecumberri, Pol Melet i Ricardo Cortés. També pugen, del Cadet A i Juvenil C respectivament, l’Iker Torres i el David Momoh.

I en total hi ha 13 fitxatges nous que reforcen l’equip: Daniel Camacho (San Gabriel), Izan Reloba (Sant Ildefons) Alseny Touré (Damm), Ernest Girbau (Damm), Pablo Santiago (Mollet), Mor Mboup (Les Franqueses), Oriol Lloret (Sant Just), Pol Zapata (Cornellà), Carlos Regueiro (FAF L’Hospitalet), Omar Aakki (Cornellà), Álvaro Guardado (Granollers), Kyan Champagne i Àlex Planas (La Jonquera).

Aquest cap de setmana, primer partit de lliga al camp del Mercantil.

PLANTILLA 2022 – 2023

Porters: Ander Lozano i Mikel Lecumberri

Defenses: Víctor Escobar, Pol Pariente, Izan Reloba, Albert Torres, Albert Vicente, Oriol Lloret, Pol Zapata, Álvaro Guardado, Kyan Champagne.

Migcampistes: Óscar Manchado, Raúl Hurtado, Daniel Camacho, Ernest Girbau, Pablo Santiago, Iker Torres, Álex Planas, Ricardo Cortés.

Davanters: Christopher Rancel, Alseny Touré, Mor Mboup, Carlos Regueiro, Omar Aakki, David Momoh, Pol Malet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS