El Sant Andreu ha guanyat el primer partit de la temporada al Narcís Sala contra la Pobla de Mafumet. Els gols d’Albertito i Fassani a la segona part han permès sumar els primers punts de la temporada. Martí Alonso ha debutat a Tercera en la recta final.

Els quadribarrats han dominat el partit des de l’inici, controlant el joc i trepitjant camp contrari. No obstant això, el Sant Andreu ha tingut dificultats per a crear oportunitats de gol davant una defensa ben plantada a la gespa del Narcís Sala. La Pobla de Mafumet pràcticament no ha inquietat l’àrea local i Ramos ha aturat l’únic tir des de fora l’àrea (31′).

Arranz i Fassani, ambdós titulars, han tingut un parell d’ocasions. La defensa ha negat el xut al figuerenc quan ja havia controlat una passada vertical a l’àrea (22′) i l’uruguaià no ha encertat en una rematada a centrada d’Aparicio en la més clara de la primera part (41′).

A la represa, l’equip de Molist ha empès els tarragonins contra la seva porteria. Un xut desviat d’Albertito i dues rematades a la sortida de sengles córners, d’Arranz i Blasco, han estat les primeres ocasions. El capità andreuenc tampoc ha pogut connectar amb una bona centrada de Blasco (65′) i Pirot ha aturat una rematada de Carreón (68′).

L’esforç del Sant Andreu ha obtingut recompensa, finalment. En un nou córner, Josu ha centrat i Albertito s’ha anticipat al seu marcador i ha enviat la pilota al fons de la xarxa (72′). Al cap de cinc minuts, Josu ha robat l’esfèrica a tres quarts de camp, ha conduït per la dreta i ha donat una segona assistència a Fassani, que ha marcat a plaer (77′).

L’alegria ha durat només tres minuts. Un error defensiu ha permès que la Pobla escurcés la diferència amb un gol de Valverde (80′) i ha tornat a obrir el partit en els últims deu minuts. Els quadribarrats han pogut sentenciar en un contracop en què Morer ha estat a punt de finalitzar, però la defensa ha blocat el tir (83′).

En la recta final, la defensa andreuenca ha resistit els intents dels tarragonins i Martí Alonso, que avui ha debutat a Tercera, ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc. Finalment, els tres punts s’han quedat al Narcís Sala.

El Sant Andreu jugarà el pròxim partit diumenge vinent a les 17:00h al Municipal de Peralada.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Ramos, Aparicio, Méndez, Casti, Sergi Vives (Josu, 60′), Blasco, Guzmán, Albertito (Iker Garcia, 76′), Carreón (Caballero, 83′), Fassani (Martí Alonso, 83′) i Arranz (Morer, 76′).

CF Pobla de Mafumet (1): Pirot, Torre, Bono, De la Peña, Hallebeek, Amoedo (Lorca, 83′), Taboada (Garcia, 68′), Valverde, Garrido (Hamza, 83′), Urbina i Pavón (Torrents, 54′).

Gols: 1-0 Albertito (72′), 2-0 Fassani (77′), 2-1 Valverde (80′).

Àrbitre: Sr. Gerard Rius Riu (del. Granollers), ha amonestat Arranz i Josu pels locals i Valverde pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. El primer equip s’ha fet la fotografia oficial amb el Benjamí femení.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS