Mercantil – Sant Andreu: comença la lliga!

El Juvenil A del Sant Andreu debuta aquest diumenge a la lliga al camp del CE Mercantil (16:30h).

Arriba l’hora de la veritat. Acaba la pretemporada i comença la competició oficial per un Juvenil A renovat que vol recuperar la categoria perduda la temporada passada. Ho fa amb un nou tècnic a la banqueta, Juanjo Roldán, que assumeix el càrrec després d’un gran curs al Cadet A i en substitució de Christian Rueda.

El primer rival a la Lliga Nacional serà el CE Mercantil, també nouvingut a la categoria, en aquest cas després d’aconseguir l’ascens. El club vallesà s’ha reforçat amb bons jugadors i és un dels candidats a lluitar per les posicions capdavanteres.

L’equip andreuenc arriba en bona forma al duel, ja que només ha perdut un dels amistosos que ha disputat.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS