Promoció: compra una entrada i obté un descompte per a fer-te soci!

La UE Sant Andreu juga el primer partit al Narcís Sala diumenge a les 18:05h. El Club posa en marxa una promoció única per a aconseguir descomptes en la quota de nou soci.

El Sant Andreu vol aconseguir la primera victòria de la temporada al Narcís Sala i necessita el suport de l’afició. Per a reforçar l’equip i donar un impuls definitiu a la campanya de socis, el Club posa en marxa una promoció única.

Les persones que no siguin sòcies i comprin entrades pel partit podran optar, fins al 29 de setembre, a fer-se sòcies del Sant Andreu amb un descompte de la quota del mateix valor del preu de l’entrada. Caldrà guardar i presentar l’entrada a les oficines, tant si s’opta per a donar-se d’alta presencialment com per internet.

Us recordem que els preus de les entrades d’aquesta temporada són de 5€ al Gol Nord (només afició quadribarrada), 10€ a General i 15€ a Tribuna.

El nou carnet de soci, necessari

Diumenge els socis del Sant Andreu hauran de presentar el carnet de la temporada 2022/2023 per a accedir al Narcís Sala. Enguany es llegiran els codis QR per a assegurar que cada persona accedeix amb un carnet.

Si encara heu de renovar o no l’heu recollit, les oficines estan obertes fins divendres entre les 09:30h i les 12:30h als matins i entre les 17:00h i les 20:00h a les tardes.

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS