Sant Andreu – Pobla Mafumet: sumar-ne tres al Narcís Sala

El Sant Andreu rep demà (18:05h) al CF Pobla de Mafumet al Narcís Sala amb el propòsit d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

La derrota en la primera jornada a Tona va ser una gerra d’aigua freda pel Sant Andreu, que aspirava a un millor resultat en el debut. No obstant això, aquell partit és aigua passada i cal centrar-se en el de demà, el primer en un Narcís Sala que vol empènyer els quadribarrats cap al primer triomf de la temporada.

Els andreuencs s’han entrenat aquesta setmana amb la missió d’assumir els errors del primer partit per a minimitzar-los i explotar les seves virtuts contra un equip sempre perillós i imprevisible. Cal veure porteria i, si és possible, començar a sumar de tres en tres i mantenir el rival a zero.

Cal recordar que qui compri una entrada per a aquest partit podrà tenir un descompte si es fa soci abans del 29 de setembre.

El rival

La Pobla de Mafumet arriba al Narcís Sala havent guanyat el Badalona (1-0) en la primera jornada. Equip jove, dinàmic i ambiciós que intentarà aconseguir la seva primera victòria al feu andreuenc. L’equip d’Adolfo Baines s’ha renovat força amb una quinzena de cares noves.

Baixes

Molist no podrà comptar amb Noguera, Pujol, Pugi ni Pochito per lesió. Josu és dubte pel fort cop que va patir diumenge passat, tot i que afortunadament les proves han descartat cap lesió. Aparicio torna a la convocatòria un cop completada la sanció que arrossegava.

UE SANT ANDREU – CF POBLA MAFUMET

Competició: Jornada 2 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 12 de setembre, a les 18:05h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gerard Rius Riu (del. Granollers), assistit per Aleix Blanch Orduña (Granollers) i Monim Kahouach Belhaj (Granollers)
Entrades (públic general): 15€ Tribuna, 10€ General, 5€ Gol Nord
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove (91.6 FM) i La Xarxa i televisions locals

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS