Acte de presentació de l’Agrupació de Jugadors

El dimarts 29 de novembre a les 19:30h s’ha organitzat l’acte de presentació de l’Agrupació de Jugadors al Centre Cultural Els Catalanistes.

L’Agrupació Jugadors, juntament amb la UE Sant Andreu, està preparant l’acte de presentació de la nova entitat, que té el propòsit de mantenir i enfortir el vincle entre exjugadors quadribarrats, el Club i a tothom que vulgui formar part d’aquest projecte.

El dimarts 29 de novembre, a partir de les 19:30h, es farà la presentació i una tertúlia amb Albert Mendoza, president de l’Agrupació Jugadors, Manuel Camino, president de la UE Sant Andreu, i els exjugadors Dani Solsona i Ramon Maria Calderé. L’accés serà lliure fins a completar l’aforament, que és de 150 persones.

També hi participaran l’entrenador del primer equip, Xavi Molist, i alguns dels jugadors de la plantilla. L’acte el moderarà el periodista de Catalunya Ràdio Robert Prat.

Al finalitzar l’acte, se servirà una copa de cava i un refrigeri. Us hi esperem!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS