El canvi de gespa es farà cap al final de la temporada

La UE Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona han acordat d’ajornar uns mesos més la substitució de terreny de joc malmès del Narcís Sala.

En una reunió duta a terme aquest matí, el Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona han acordat l’ajornament del canvi de gespa cap al final de la temporada, tal com havia demanat el Club.

La substitució havia passat d’octubre a gener, fet que generava un problema a l’hora de trobar camps d’entrenament alternatius i un maldecap per a les 800 famílies que formen part de la UE Sant Andreu.

Des del Club volem agrair la bona predisposició de l’Ajuntament de Barcelona a negociar i acordar la millor data possible, tenint en compte les necessitats del nostre futbol base i femení, amb 60 equips i 800 nens i nenes, i de les aspiracions d’ascens del primer equip masculí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS