El Sant Andreu es retroba amb el triomf (2-1)

El Juvenil A del Sant Andreu va superar el Jabac i Terrassa (2-1) i es retroba amb la victòria després de dos partits sense guanyar.

Els tres punts es tornen a quedar al Narcís Sala. Molt bon partit de l’equip dirigit per Juanjo Roldán, que va sortir a la gespa dominant amb la pilota als peus i fent mal a l’esquena de la línia defensiva de l’equip vallesà. I així, en un interval de dos minuts (22′ i 24′) van arribar els dos gols andreuencs, tots dos obra de Momoh, màxim golejador de la categoria.

A la represa, el partit es va igualar. El Sant Andreu va saber competir i patir en tot moment, sense perdre la concentració. El Jabac va fer el 2-1 a pilota aturada (76′) i tot i la insistència dels visitants, l’equip quadribarrat es va defensar molt bé i va aconseguir la victòria.

Ara, el Juvenil A és cinquè amb 15 punts. Dissabte vinent, visita al camp del Figueres (17:00h).

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Mikel Lecumberri, Chris Rancel, Víctor Escobar, Ernest Girbau, Dídac Barceló, Momoh, Pablo Santiago, Pol Melet, Iker Torres, Álvaro Guardado i Albert Vicente. També van jugar Carlos Regueiro, Dereck López, Xavier Jiménez i Raul Hurtado.

Jabac i Terrassa (1): Cabrera, Santi Berenguer, Albert Comelles, Víctor Pastor, Arnau Sorribes, Pablo Sola, Mamadou Diaby, Pol Franquesa, Marc Pérez, Izan Pérez, Òscar Pinós. També van jugar Marc Sánchez, Carlos Garzón, Max Casasayas i Daniel Ivanov.

Gols: 1-0 Momoh (22′). 2-0 Momoh (24′). 2-1 Arnau Sorribes (76′).

Àrbitre: Noureddine Benamar. Va amonestar Pablo Santiago, Pol Melet, Chris Rancel i Raul Hurtado pels locals i Alebrt Comelles i Daniel Ivanov pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS