El femení del Sant Andreu va perdre davant La Florida, actual líder de la categoria, en un partit on les quadribarrades fan fer mèrits per a sumar un resultat millor.

El partit no va començar massa bé, amb un gol de l’equip visitant al minut 3 de partit. El Sant Andreu, tot i anar perdent, no va perdre la cara al duel i va continuar competint a una de les plantilles més fortes de la lliga, que van aprofitar una pèrdua de pilota a la mitja hora de joc per a fer el segon.

A la represa, l’equip andreuenc va sortir més endollat i va generar més ocasions de gol en atac, però tot i això van encaixar el tercer poc després de començar la segona meitat. Laura Jurado, al 68′, va escurçar distàncies i les andreuenques van poder fer-ne un més en repetides ocasions que no van saber materialitzar. Finalment, les visitants van fer el quart i definitiu als darrers minuts.

El Sant Andreu és novè amb quatre punts, i diumenge vinent s’enfrontarà a la Guineueta.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS