Sant Andreu – Jabac: tornar a començar

El Juvenil A del Sant Andreu rep dissabte el Jabac i Terrassa al Narcís Sala (18:00h) amb el propòsit de retrobar-se amb el triomf.

Després de sumar una victòria en els darrers quatre partits, el Sant Andreu torna a començar. Encara amb la tranquil·litat de saber que queda molta lliga, però amb l’exigència de tornar a guanyar, els quadribarrats reben el Jabac i Terrassa i buscaran retrobar-se amb el triomf per a apropar-se encara més a la zona d’ascens directe a la Divisió d’Honor Juvenil.

Ara el Sant Andreu és sisè amb 12 punts, a només 3 del primer lloc que dona l’ascens de categoria. Per tant, una victòria és de vital importància per a mantenir la distància o fins i tot apropar-se més a la zona capdavantera.

El partit, però, no serà gens fàcil. El Jabac i Terrassa és setè amb els mateixos punts del Sant Andreu i arribarà al Narcís Sala després de golejar el líder, el Cornellà, per 3 a 0.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS