Sergi Seró substitueix Kike Machado com a preparador físic

La UE Sant Andreu incorpora al cos tècnic el preparador físic Sergi Seró, que cobreix la sortida de Kike Machado per motius professionals.

Sergi Seró és el nou preparador físic de la UE Sant Andreu i aquest dilluns ja s’ha incorporat als entrenaments. Seró és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i compta amb set anys d’experiència com a preparador físic Ha estat al Juvenil Nacional del CE Manresa i a tres equips de Primera Catalana: CE Manresa, CE Sabadell i CF Martorell. Ha combinat aquestes tasques amb entrenaments personals.

La incorporació de Seró cobreix la sortida de Kike Machado, a qui agraïm la seva professionalitat i dedicació durant els mesos en què ha estat vinculat al Club. Machado té una oferta del Levante Las Planas femení, equip de la Primera Divisió, i emprendrà un nou camí professional.

Gràcies per tot i molta sort, Kike!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS