Velocitat de creuer (2-1)

El Sant Andreu ha sumat la quarta victòria consecutiva remuntant el partit contra la Montanyesa. Velillas ha avançat els de Nou Barris de penal, però els gols de Fassani i Josu han capgirat el marcador. Els visitants han jugat en inferioritat numèrica des del final de la primera part.

Segon contra tercer. El partit entre el Sant Andreu i la Montanyesa es presentava amb molts al·licients i amb un gran ambient a les grades del Narcís Sala. Amb el triomf, de gran importància, els andreuencs han ampliat l’avantatge amb els de Nou Barris fins a cinc punts, i han escurçat a dos la distància amb el lideratge.

Els visitants han colpejat aviar, gràcies a un penal transformat per Velillas (13’). Els quadribarrats no s’han deixat impressionar i han aconseguit l’empat ben aviat, gràcies a una gran jugada col·lectiva: Iker Garcia ha fet una gran passada per a la desmarcada de Josu, que ha fet el control a l’àrea i ha assistit Fassani. Mourin ha intentat refusar, però la pilota ha rebotat en l’uruguaià, entrant finalment a la porteria (24’).

L’encontre era molt igualat, i amb alguna entrada a destemps. Al minut 42, Joel Cañaveras ha vist la segona groga i ha deixat el seu equip en inferioritat numèrica. Hi ha hagut poques oportunitats abans del descans. Un tir d’Iker Garcia que ha blocat Mourin ha estat pràcticament l’única ocasió (42’).

A la represa, Fassani ha tingut una opció clara per a marcar el segon, però la rematada al primer pal ha sortit desviada (47’). El Sant Andreu ha gestionat la superioritat numèrica amb paciència, fent circular la pilota tot cercant espais en la teranyina defensiva visitant.

Josu i Pochito han provat sort des de lluny, amb dos tirs massa desviats. El gol de la remuntada ha arribat gràcies a aquests dos protagonistes: Pochito ha forçat un penal i Josu l’ha anotat amb un llançament tipus Panenka (78’). En els últims minuts, els quadribarrats han consolidat un triomf molt valuós que els situa amb 24 punts.

Diumenge vinent, a les 12:30h, el Sant Andreu visitarà el CE Europa al Nou Sardenya, amb la possibilitat de sortir-ne líder si obté els tres punts en el derbi.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Jaime, Aparicio, Sergi Vives, Guzmán, Méndez, Blasco, Iker Garcia (Pugi, 60’), Albertito (Cargol, 88’), Pochito (Carreón, 77’), Josu (Albert Torres, 88’) i Fassani.

CF Montañesa (1): Mourin, Múrcia, Miguel (Suaibo, 88′), Moyano, Pedro Bilbao (Mulero, 81′), Èric Ruiz (Naranjo, 88′), Velillas, Dimas (Marçal, 81′), Joel Cañaveras, Abdul (Marc Muñoz, 76′) i Èric Jiménez.

Gols: 0-1 Velillas p. (13’), 1-1 Fassani (24’), 2-1 Josu p. (75’).

Àrbitre: Sr. Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), ha amonestat Iker Garcia, Josu, Albertito, Aparicio, Pugi i Albert Torres pels locals i Joel Cañaveras, Múrcia i Marc Muñoz pels visitants. Ha expulsat Joel Cañaveras (42’) per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS