El primer equip femení del Sant Andreu va empatar a tres davant la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic gràcies a una diana de Laura Jurado a l’últim minut.

El partit no va començar gaire bé. Una pèrdua de pilota al mig del camp va agafar descol·locada la defensa del Sant Andreu i l’equip local es va avançar al marcador (9′). Arran del gol, les quadribarrades van canviar el xip i van aconseguir l’empat gràcies a Laura Castaño (38′). Malgrat empatar, les locals es van tornar a avançar amb un gol polèmic de falta (42′).

A la represa, el guió es va mantenir. El Sant Andreu collant i pressionant a camp contrari. Arribant al tram final, de nou Laura Castaño va empatar el partit (74′), però l’alegria no va durar massa, ja que tres minuts després una altra pèrdua andreuenca va suposar el tercer de la FE Hospitalet At. Les quadribarrades no van llençar la tovallola en cap moment, i Laura Jurado, després d’una gran jugada personal, va aconseguir el 3 a 3 definitiu.

Aquest cap de setmana el Sant Andreu descansa, i tornarà a la lliga el pròxim 18 de desembre davant el Poblenou.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS