Fosa de ploms del Sant Andreu (3-4)

El Sant Andreu ha deixat escapar el triomf al Narcís Sala contra el Girona ‘B’. Els andreuencs s’han sobreposat al gol inicial visitant i han anotat tres dianes, però els gironins han aconseguit capgirar el marcador en temps afegit.

Partit boig al Narcís Sala en què un mal inici i un mal final han condemnat el Sant Andreu. Els quadribarrats han concedit un gol massa fàcil al Girona B en una jugada a pilota aturada que Biel, sol, ha rematat a plaer (15’). El Sant Andreu no s’ha sentit còmode i no ha pogut crear perill sobre la porteria visitant, mentre patia a l’àrea pròpia davant els contracops del conjunt gironí. Dawda ha perdonat el segon amb una rematada franca que ha sortit per sobre del travesser (27’).

Per part andreuenca, un cop de cap de Jordi Méndez refusat per la defensa quan el resultat encara era d’empat a zero ha estat l’única oportunitat en què s’ha inquietat la porteria d’Iker Piedra en la primera mitja hora. Jaime també havia evitat, amb una gran aturada, el gol de Karim i Méndez un xut còmode de Dawda, ja amb el 0-1 al marcador.

Molist ha remogut l’equip avançant a Guzmán al migcentre per a tenir més presència al mig del camp. El moviment ha fet efecte. El Sant Andreu ha recuperat la pilota en la pressió i Albertito ha fet la passada a l’espai a Josu, que ha empatat després de controlar i retallar la defensa (36’).

Jaime ha rebutjat un tir de Kim en l’acció següent (37’) i els quadribarrats han completat la remuntada en tres minuts amb un nou gol de Josu, que ha batut Piedra amb un gran xut creuat (38’). Abans del descans, Pochito ha provat el tir des de fora l’àrea, que ha sortit desviat (46’).

A la represa, Fassani ha ampliat l’avantatge. Josu ha provat el xut, Iker Piedra ha refusat i l’uruguaià, amb la canya a punt, ha marcat el tercer (56′). Jaime ha mantingut el Girona ‘B’ a ratlla amb una bona aturada en un xut de Karim (64′). Sí que ha encertat Joel Roca, que ha escurçat de nou la distància amb un xut creuat (72′).

Jaime, en una nova intervenció de mèrit, ha evitat l’empat (75′). El porter andreuenc, molt exigit avui, ha tornat a respondre en una nova ocasió visitant poc després (78′). La insistència gironina ha trobat premi al minut 81, amb un nou gol de Biel a la sortida d’una falta lateral.

Amb l’empat a tres, el partit s’ha trencat. Josu ha tingut el gol de la victòria a les seves botes en un contracop, però Iker Piedra li ha negat el ‘hat-trick’. En canvi, Cisse ha aconseguit el gol del triomf en la continuació d’una falta que la defensa andreuenca ha defensat de manera massa tova.

La derrota, segona consecutiva, deixa el Sant Andreu a vuit punts del primer lloc. Diumenge vinent, a les 12:30h, els quadribarrats visitaran el FC Vilafranca en la penúltima jornada de la primera volta.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Jaime, Aparicio (Casti, 61′), Méndez, Guzmán, Sergi Vives, Genís Blasco, Iker García (Pugi, 80′), Albertito (Cargol, 70′), Pochito (Carreón, 61′), Josu i Fassani (Arranz, 70′)

Girona FC ‘B’ (4): Piedra, Biel, Yeray (René, 58’), Domènech (Ajani, 48′), Dawda (Katsushima, 58’), Moussa, Almansa, Fuentes, Karim, Kim (Cisse, 89′) i Joel Roca.

Gols: 1-0 Biel (14’), 1-1 Josu (35’), 2-1 Josu (39’), 3-1 Fassani (56’), 3-2 Joel Roca (72′), 3-3 Biel (82′), 3-4 Cisse (93′).

Àrbitre: Sr. Antonio Ramírez Plaza (del. Vallès Occidental), ha amonestat Josu i Albertito pels locals i Fuentes i Biel pels visitants. Ha expulsat Josu per doble groga (94′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS