Sant Andreu – Damm ‘B’: tornar a començar

El Juvenil A del Sant Andreu torna a la lliga després d’una setmana sense competició. L’equip andreuenc rep dissabte la Damm ‘B’ al Narcís Sala (18:00h).

Després d’una setmana sense lliga, el Juvenil A de Juanjo Roldán torna a la competició aquest dissabte. I rep la Damm ‘B’ amb l’objectiu de tornar a guanyar i començar a trobar la regularitat necessària per a mantenir l’equip a la zona alta de la classificació.

Darrerament, al Sant Andreu li costa encadenar dues victòries consecutives, i en l’últim partit davant el Figueres no va poder sumar cap punt. És per això que, davant la Damm, els quadribarrats buscaran guanyar per arribar en bona dinàmica a l’últim partit de l’any 2022, que es disputarà la setmana vinent.

Actualment el Sant Andreu és vuitè amb quinze punts, a només tres de la Damm, que ocupa la sisena posició.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS