El sisè sense perdre (1-1)

El primer equip femení del Sant Andreu va empatar a un davant el Martinenc i ja suma sis partits consecutius sense conèixer la derrota.

El Sant Andreu va plantejar un partit molt seriós davant un rival complicat. Les quadribarrades, pressionant a dalt, controlant el joc i sòlides en defensa, van marxar guanyant al descans gràcies a una diana de Laura Jurado al minut 44. Després d’una jugada per la banda dreta, Jurado va veure avançada la portera visitant i la va superar per sobre. 

A la represa, però, el Martinenc va sortir amb una marxa més i va aconseguir empatar el matx passats 10 minuts. El Sant Andreu, ambiciós, no va baixar el ritme i va gaudir de dues bones ocasions a les acaballes del partit que haurien pogut significar la victòria per a les andreuenques. 

Ara, el Sant Andreu és 10è amb 14 punts. Aquesta setmana, l’equip descansa.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS