Estrena amb victòria (1-0)

El Juvenil A del Sant Andreu va superar el Cerdanyola per la mínima (1-0) gràcies a un gol de Momoh a la primera part. Jan Casado es va estrenar amb victòria a la banqueta quadribarrada.

Victòria molt treballada del Sant Andreu en el primer partit de Casado com a nou entrenador del Juvenil A. El Cerdanyola va incomodar els andreuencs des de l’inici de partit amb el seu plantejament, tot i que tampoc arribaven amb perill a l’àrea contrària.

Abans del descans, Momoh va superar al central després d’una pilota llarga i amb una vaselina va batre el porter visitant per a anotar el primer i únic gol del matx.

A la represa, el Sant Andreu va millorar notablement i durant els primers 20 minuts de la segona part, l’equip quadribarrat va gaudir d’ocasions per fer el segon i sentenciar el partit, tot i que aquestes no es van materialitzar. Al tram final, el Cerdanyola es va bolcar a l’atac buscant l’empat, però el Sant Andreu es va saber defensar molt bé i va acabar sumant els tres punts.

Amb aquest triomf, el Sant Andreu és vuitè amb 22 punts. El proper partit de l’equip de Jan Casado tornarà a ser al Narcís Sala i contra un dels equips més potents de la categoria i un dels rivals per l’ascens: el Mercantil.

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu (1): Mikel Lecumberri, Albert Torres, Dereck López, Raúl Hurtado, Chris Rancel, Momoh, Iker Torres, Xavier Jiménez, Ernest Girbau, Victor Escobar i Izan Reloba. També van jugar Oscar Manchado, Omar Aakki, Álvaro Guardado, Oriol Lloret i Dídac Barceló.

Cerdanyola (0): Ronny Solarte, Samuel González, David Ibáñez, Mamadou Touré, Adrià Terés, Albert Hernández, Lasana Sillah, David Rocha, Iván Miñano, Pol Salgado i Narcís Costa. També van jugar Toni Mora, Adrián Bañuelos, Anass El Fallous, Ferran Fuche i Bader Mhirou.

Gols: 1-0 Momoh (35’).

Àrbitre: Jordi Serradelarca. Va amonestar Chris Rancel i Izan Reloba pels locals i Anass El Fallous i David Rocha pels visitants. Va expulsar Pol Salgado amb vermella directa.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS