Jan Casado, nou entrenador del Juvenil A

Jan Casado és el nou entrenador del Juvenil A i pren el timó de l’equip a la Lliga Nacional.

Alejandro Casado és el nou entrenador del Juvenil A de la UE Sant Andreu. Fins ara, era el responsable de captació del futbol base del Club, i va participar activament en la confecció de la plantilla del Juvenil A aquesta temporada.

Casado té experiència a la Fontsanta-Fatjó, al Sant Joan Despí i el CE L’Hospitalet. Abans d’arribar al Sant Andreu va passar per la UE Sant Ildefons, on les últimes vuit temporades ha treballat a la base i com a entrenador de diverses categories, com ara infantil, cadet i juvenil.

Així doncs, Casado substiueix Roldán i ja ha començat els entrenaments amb la plantilla. Aquest dissabte (18:00h) serà el primer partit amb el Juvenil A davant el Cerdanyola al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS