Juanjo Roldán deixa de ser l’entrenador del Juvenil A

Juanjo Roldán ha decidit deixar el càrrec d’entrenador del Juvenil A del Sant Andreu.

Juanjo Roldán i el seu cos tècnic han deixat de pertànyer al Juvenil A al Sant Andreu. L’entrenador li ha comunicat al Club i ahir, al camp del Gimnàstic de Manresa, va disputar el seu últim partit com a tècnic. Roldán ja s’ha acomiadat de la plantilla.

D’aquesta manera, Juanjo Roldán posa punt final a quatre anys i mig, on ha passat pel Juvenil B, el Cadet B i el Cadet A, abans d’agafar les regnes del Juvenil A. Amb el Cadet A, va aconseguir una meritòria vuitena posició a la lliga i arribar a la final de la Copa Catalunya.

Des de la UE Sant Andreu agraïm a Roldán i al cos tècnic la feina feta i els desitgem molta sort en el futur.

Fotografia: David Lecumberri

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS