Rapitenca – Sant Andreu: tres o res a les Terres de l’Ebre

El Sant Andreu juga demà a les 12:00h a la Ràpita. Els de Xavi Molist viatgen amb la intenció de tornar a casa amb els tres punts després de l’empat al Narcís Sala en l’últim partit i tindran el suport d’un centenar de quadribarrats a la grada.

Els andreuencs viatgen a les Terres de l’Ebre per a tornar-ne amb tres punts que els permetin de continuar la lluita al capdavant de la classificació. L’empat contra el Peralada al Narcís Sala obliga el Sant Andreu a tornar a guanyar aquest diumenge per a mantenir la distància amb els perseguidors i la persecució de l’Europa.

El rival

La Rapitenca es troba a la cua de la classificació amb 14 punts, a quatre de la permanència. El conjunt ebrenc comença a tenir la urgència de sumar per a intentar salvar-se, i de fet ha aconseguit quatre punts en els dos últims partits. En la primera volta, els quadribarrats van guanyar al Narcís Sala (2-0).

Baixes

Aparicio continua fora de la convocatòria per molèsties al pubis. Genís Blasco és alta després d’haver complert un partit de sanció i Joan Maynau debuta en una convocatòria.

UE RAPITENCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 19 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 29 de gener, a les 12:00h
Estadi: La Devesa
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), assistit per Albert Sans López (Osona) i Adrià Vicente Delmar (Vallès Occidental)
Entrades: 5€ socis del Sant Andreu
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove (91.6 FM)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS