Sant Andreu – Mercantil: comença la segona volta

El Juvenil A del Sant Andreu comença la segona volta rebent dissabte (18:00h) el Mercantil, un dels equips més potents de la categoria.

El Sant Andreu arrenca el segon tram de la temporada amb un plat fort. El Mercantil, un dels clars candidats a l’ascens, visita el Narcís Sala en el que serà un duel clau si els andreuencs es volen instal·lar a la part alta de la classificació.

Oportunitat d’or pels andreuencs, que poden donar un cop sobre la taula i trobar la regularitat desitjada a la vegada. Després de dos bons resultats i un canvi d’entrenador, el Sant Andreu, vuitè amb vint-i-dos punts, rep el Mercantil, tercer amb vint-i-vuit. El triomf aproparia als de Jan Casado a l’equip del Vallès i suposaria guanyar-los l’average, després de l’empat a la primera volta.

El Mercantil és l’equip més golejador del campionat i tan sols ha perdut un duel, contra l’Espanyol B. Necessitem el vostre suport, andreuencs. Us esperem al Narcís Sala!

Fotografia: David Lecumberri

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS