Tercera victòria consecutiva del Sant Andreu. Els quadribarrats han derrotat la Pobla de Mafumet remuntant el partit amb gols de Josu i Arranz a la primera part i mantenint els tarragonins a ratlla gràcies a les aturades de Jaime.

El Sant Andreu ha començat el partit amb un ensurt, encaixant un gol en els primers minuts de joc. Ha estat a pilota aturada, en un córner d’Urbina servit al primer pal que Torrents, de cap, ha rematat al fons de la xarxa (7’). La Pobla de Mafumet ha fet un pas enrere i ha cedit terreny als quadribarrats, que s’han apoderat de la pilota.

Els andreuencs han aconseguit l’empat de seguida, en un contracop en què Josu ha estat víctima d’un penal. Ell mateix l’ha transformat amb un xut col·locat, el seu sisè gol de la temporada (18’). El Sant Andreu ha continuat atacant i ha tingut una oportunitat molt clara per a marcar el segon, en una rematada de Sergi Vives que ha sortit fregant el pal (26’).

La Pobla no s’ha arronsat i també ha creat perill a l’àrea andreuenca. Jaime ha blocat un tir de Hamza (24’) i Genís Blasco ha tallat una passada de la mort en l’últim sospir (27’) en un veloç contraatac dels tarragonins. El Sant Andreu ha completat la remuntada abans del descans, amb una passada llarga de Guzmán que Arranz, de vaselina, ha convertit en el segon gol (35’). Jaime ha evitat l’empat local amb una estirada per a refusar un tir de falta que es dirigia a l’escaire (41’) i ha blocat un altre xut de falta picada en curt (45’).

A la represa, Fassani ha substituït Arranz i ha tingut la primera ocasió en la primera pilota que ha tocat. El seu xut, molt forçat, l’ha desviat Gerard Font en el primer minut de la segona part. Jaime, amb una aturada antològica amb el peu, ha evitat l’empat de Valverde en un u contra u (52’). Genís Blasco, des de fora l’àrea, ha provat un tir que ha sortit per sobre el travesser al minut següent i Albertito no ha pogut connectar una rematada a l’àrea (55’).

La Pobla ha tancat el Sant Andreu a l’àrea durant diversos minuts. Els quadribarrats han resistit el setge i han tingut dificultats per a tenir la pilota controlada. No obstant això, els de Molist s’han protegit replegats i han pogut controlar millor les internades a l’àrea d’un equip molt perillós. Amoedo, de falta, ha llançat per sobre el travesser (70’).

Jaime ha tornat a aparèixer per a treure una nova ocasió molt clara de la Pobla, estirant el peu per a refusar el xut (80’). El Sant Andreu ha patit de valent i Jaime, a l’afegit, ha tornat a estirar-se per a treure un xut des de fora l’àrea. Els quadribarrats han confirmat finalment una victòria d’ofici, la tercera consecutiva.

Els andreuencs consoliden la segona posició amb 34 punts i es mantenen a vuit punts del lideratge. Diumenge vinent, a les 12:00h, el CF Peralada visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet (1): Gerard Font, Fer Torre (Danilo, 78’), Boaz, Amoedo (Sergi Quirós, 89’), Valverde, Guzmán (Querol, 67’), Nil Garrido, Torrents (Kim, 78’), Hamza, Urbina i Rey.

UE Sant Andreu (2): Jaime, Méndez, Sergi Vives, Casti, Genís Blasco, Guzmán, Iker Garcia (Pochito, 60’), Albertito (Pugi, 70’), Carreón (Noguera, 78′), Josu (Cargol, 70’) i Arranz (Fassani, 46’).

Gols: 1-0 Torrents (7’), 1-1 Josu p. (18’), 1-2 Arranz (35’).

Àrbitre: Sr. Rubén Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Boaz i Rey pels locals i Genís Blasco i Méndez pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS