Un punt d’orgull (1-1)

El Juvenil A del Sant Andreu va empatar a un al camp del Nàstic de Manresa en un partit on els andreuencs van jugar amb un menys des del minut 14.

Punt d’honor i d’orgull el que va aconseguir el Sant Andreu a Manresa. L’equip quadribarrat va saber aguantar i competir en tot moment davant un dels millors equips de la categoria i va acabar obtenint un meritori empat.

El duel no va començar gens bé pels interessos del Sant Andreu. Una falta fora de l’àrea del porter Ander Lozano li va suposar la targeta vermella directa quan ni tan sols s’havien disputat 15 minuts de partit. Amb un menys, el Nàstic Manresa va acabar obrint la llauna poc abans del descans.

A la represa, recital d’aturades de Mikel Lecumberri, porter que va entrar després de l’expulsió de Lozano. Va evitar en més d’una ocasió el segon gol de l’equip del Bages amb intervencions de mèrit. El Sant Andreu, tot i no arribar en nombroses ocasions, va acabar fent l’empat gràcies a un gol de David Momoh, rematant al primer toc una passada d’Iker Torres.

Els quadribarrats van saber aguantar l’empat i van acabar sumant un punt molt valuós a un dels camps més complicats de la Lliga Nacional Juvenil. Ara, el Sant Andreu és novè amb 19 punts.

Aquest dissabte, a les 18h, últim partit de la primera volta davant el Cerdanyola al Narcís Sala.

Fotografia: David Lecumberri

Fitxa tècnica:

Nàstic Manresa (1): Oriol Roura, Nicolás Olmedo, Víctor Villote, Jordi Quer, Roger Alcalà, Nil Arumí, Arnau Prat, Gustavo Reinke, Mohamed Marsou, Álex Bravo i Joel Castillo. També van jugar David Moreno, Gerard Solà i Roger Sors.

UE Sant Andreu (1): Ander Lozano, Víctor Escobar, Dídac Barceló, Chris Rancel, David Momoh, Iker Torres, Álvaro Guardado, Ernest Girbau, Raúl Hurtado, Xavier Jiménez i Albert Torres. També van jugar Mikel Lecumberri, Carlos Regueiro, Dereck López i Mor Mboup.

Gols: 1-0 Joel Castillo (43′). 1-1 David Momoh (82′).

Àrbitre: Salvador Morros. Va amonestar Joel Castillo, Álex Bravo, David Moreno, Arnau Prat i Gustavo Reinke pels locals i va expulsar Ander Lozano pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Gimnàstic Parc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS