Una victòria i un empat

El primer equip femení del Sant Andreu va sumar quatre punts dels sis possibles en els dos partits que va disputar el cap de setmana. Les andreuenques ja acumulen cinc partits consecutius sense perdre.

Cap de setmana intens pel femení andreuenc. L’equip quadribarrat jugava dos partits, un dissabte i un diumenge, i va acabar amb un balanç d’una victòria i un empat.

El partit de dissabte va significar la segona victòria consecutiva, assolida al Narcís Sala davant l’Atlètic Poblenou. Laura Jurado i Alba Pont van marcar a la primera meitat, i un doblet de Cristina Triay a la represa va certificar la golejada quadribarrada.

Diumenge, el matx va ser més igualar, i el Sant Andreu va sumar un punt al camp de La Salut Pere Gol. Estefania Alzate va avançar a les locals al tram inicial de partit, i Judit Longares, poc abans del descans, va fer l’empat. El marcador ja no es va moure més.

Ara, el Sant Andreu és desè amb 13 punts. Diumenge, a les 16:30h, rebrà el Martinenc al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS