S’escapen dos punts (1-1)

El Sant Andreu ha empatat contra el Peralada al Narcís Sala. Nierga, de penal, ha avançat els empordanesos. Martí Alonso ha empatat a la segona part i el travesser li ha negat el gol de la victòria a la recta final.

Els quadribarrats han saltat a la gespa entonats i han creat perill sobre la porteria d’Aroca. Noguera, amb un xut llunyà al primer minut, Albertito i Arranz, en una rematada un xic massa creuada a la sortida d’un córner (10’) han tingut les primeres oportunitats. El ‘9’ andreuenc ha gaudit d’una altra oportunitat, molt clara, en un cop de cap a la sortida d’una falta lateral que ha topat amb Aroca un una bona aturada (20’).

Tanmateix, el Peralada ha reaccionat i ha començat a dominar el partit amb la pilota i amb una bona circulació. Palacios i Nierga han tingut dues opcions, i abans del descans, Nierga ha transformat un penal per a donar avantatge als xampanyers (41’).

A la represa, el Sant Andreu ha tingut dificultats per a sobreposar-se. Els nervis han aparegut i les passades eren imprecises. El Peralada ha reculat i ha esperat poder sentenciar en algun contracop, però els quadribarrats s’han defensat bé. Jaime només ha hagut d’intervenir en un xut llunyà de Nierga (67′), mentre que Iker Garcia i Pochito ho han provat, sense encert.

L’empat ha arribat gràcies a Martí Alonso, que tot just havia entrat al terreny de joc. Ha recollit una pilota a la frontal, s’ha regirat i ha engaltat un cacau imparable (75′). Poc després, Martí ha tingut l’opció de completar la remuntada en una rematada que ha refusat el travesser (83′). El temps s’ha escolat sense que el Sant Andreu pogués lligar el triomf.

Els andreuencs es mantenen com a segons classificats amb 35 punts, quatre més que el tercer i vuit menys que el primer. Diumenge vinent, el Sant Andreu visitarà la UE Rapitenca a les 12:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Jaime, Méndez (Sergi Vives, 87′), Casti, Noguera, Pujol, Guzmán, Iker Garcia (Caballero, 87′), Albertito (Cargol, 56′), Carreón, Pochito (Martí Alonso, 74′) i Arranz (Fassani, 56′).

CF Peralada (1): Aroca, Romero, Micaló, Pol Gómez, Marc Gelmà, Adrià Méndez (Dani Gómez, 83′), Alan Baró, Solans, Palacios, Nierga (Espuña, 83′) i Varese.

Gols: 1-0 Nierga p. (42’), 1-1 Martí Alonso (75’)

Àrbitre: Sr. Bernat Mas López (del. Vallès Occidental), ha amonestat Albertito, Pochito, Noguera i Méndez pels locals i Solans, Nierga, Aroca i Marc Gelmà pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS