Diumenge, homenatge als socis que s’han mort durant l’època de la pandèmia

La UE Sant Andreu farà en el partit de diumenge al Narcís Sala un homenatge als socis que s’han mort durant els últims tres anys i a qui no s’ha pogut recordar de la manera adequada al Narcís Sala. Els familiars que ho vulguin són convidats a assistir-hi.

Diumenge vinent, 19 de març, a les 12:00h, el Sant Andreu rebrà la UE Vilassar de Mar al Narcís Sala. Coincidint amb el tercer aniversari de la pandèmia, el Club vol retre homenatge als socis que han perdut la vida arran de la covid-19 o per altres causes durant aquests tres anys.

Molts socis no han pogut tenir el minut de silenci merescut al Narcís Sala, i per aquest motiu el Club ha decidit que es farà un minut de silenci en memòria de tots ells, i al descans del partit també se’ls homenatjarà.

Els familiars que vulguin assistir-hi s’han de posar en contacte amb el Club, que també ha començat a contactar amb alguns d’ells, i són convidats a la Tribuna per a veure el partit i assistir a l’homenatge.

En cas de voler assistir-hi, cal escriure un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat abans de divendres indicant els noms dels familiars, el soci i el nombre de persones que voldrien venir.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS