I ja en van cinc! (1-2)

El Sant Andreu ha guanyat a L’Hospitalet (1-2) i ja acumula cinc victòries consecutives, la millor ratxa de la temporada. Els gols de Carreón i Albertito mantenen els quadribarrats en segona posició a un únic punt del líder. Més de 100 andreuencs s’han desplaçat per a animar l’equip.

El partit ha començat de la millor manera. Casti, amb una excel·lent passada llarga ha deixat sol Carreón dins l’àrea, i el bolivià ha obert la llauna amb un xut creuat (4’). El Sant Andreu, ben plantat sobre la gespa, feia mal a l’esquena de la defensa local, i Pochito ha fregat el segon amb un mà a mà que va desviar Aliaga.  

Poc després, el segon. En un servei de banda, Albertito, que avui ha disputat el seu partit 100 amb la quadribarrada, ha caçat la pilota dins l’àrea, i després de controlar l’esfèrica, va fer el segon amb un xut ajustat (20’). Al final de la primera meitat, L’Hospitalet ha tret el cap i s’ha aproximat a la porteria andreuenca. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A la represa, el ritme del partit ha baixat. Cap dels dos equips ha aconseguit dominar la pilota, tot i que Fassani, en dues ocasions (56’ i 61’), ha estat a punt de marcar el tercer amb dos cops de cap que ha blocat Aliaga.

L’Hospitalet, però, ha escurçat distàncies amb un gol d’Adán (73’). I el Sant Andreu, en un exercici defensiu, ha sabut patir i aguantar el setge riberenc, que no ha trobat el segon. D’aquesta manera, els tres punts van cap al Narcís Sala i els de Xavi Molist es mantenen en segona posició a 10 punts del tercer i a només un del líder.

Diumenge vinent, a les 12h, nou partit al temple contra el Vilassar de Mar.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet (1): Aliaga, Pedraza (Ripoll, 46′), Cristian Gómez, Adán, Canario (Raúl, 60′), Ton Alcover, Pozo, Óscar Gómez (Peris, 35′), Cristian Lobato (Kilian, 60′), Vitalie i One.

UE Sant Andreu (2): Jaime, Méndez, Casti, Noguera, Genís, Guzmán, Carreón (Vives, 88′), Albertito (Cargol, 65′), Pochito (Iker Garcia, 55′), Fassani (Arranz, 65′) i Josu.

Gol: 0-1 Carreón (4′). 0-2 Albertito (20′). 1-2 Adán (73′).

Àrbitre: Sergi Manuel Rimbau Guillaumes (del. Girona). Ha amonestat Vialie i Adán pels locals i Cargol, Guzmán i Josu pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS