Partit del 8M: empat entre el Sant Andreu i Estrellas Zohor (3-3)

El Sant Andreu i Estrellas Zohor van disputar ahir al vespre un partit amistós al Narcís Sala amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Bon ambient en l’encontre entre les quadribarrades i el combinat egarenc per a commemorar el 8-M al Narcís Sala. El partit va fer visible la reivindicació d’igualtat entre dones i homes i també va tenir la funció d’enfortir els lligams entre la UE Sant Andreu i el projecte esportiu i d’integració impulsat per l’entrenador d’origen marroquí Charaf Eddine Dinar.

L’amistós va tenir dues parts de 35 minuts i va comptar amb dues remuntades, una per cada equip. Inas va avançar les visitants (10′) i Alba Pont va empatar per les quadribarrades (27′), que van remuntar amb un gol de Nalaia a l’inici de la segona part (39′). Safa va restablir l’empat (55′) i Salma va tornar a donar avantatge a les egarenques (60′). Nalaia, amb el seu segon gol, igualava el marcador poc abans del final (68′).

Ambdós conjunts van signar taules al final d’un bon vespre de futbol i de reivindicació.

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS